KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Mooie dressuurprestaties op de KNHS indoorkampioenschappen
Terug naar overzicht...

Tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen 2018 zijn er door de afgevaardigden van Overijssel mooie prestaties neergezet in de dressuurrubrieken.

Bij de junioren presteerde Annelotte Felix met Amos (v. Flemmingh) zeer sterk. De amazone van de Zwartewaterruiters uit kring NWO-NOP stuurde in het 1e onderdeel en de kür naar een gemiddeld score van 68.564% en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Karlijn Olde klieverik zette met The King (v. Molenaar's Golden King) een prachtige proef neer in de klasse Z1 categorie DE. De juryleden beoordeelden de proef met een gemiddelde score van 65.83%. Hiermee won de amazone van de Sterruiters uit kring Reggedal de bronzen medaille.

In de gecombineerde rubriek klasse M1 en M2 categorie C pony's scoorde Gwendolyn Krieger een gemiddelde score van 64.67%. De amazone van Dalfsen e.o. uit kring Vechtdal mocht voor deze mooie prestatie met Heidepeel's Constantijn (v. Equus Raspoetin) de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Mirthe Bakker won met haar pony Sultan de bronzen medaille in de klasse Z1/Z2 categorie C. De amazone van de Zwartewaterruiters uit kring NWO-NOP kreeg voor haar proef een gemiddelde score van 63.97%.

In de klasse B categorie C was het niveau erg hoog. Jaimy Boeve scoorde met Fairytales Korriander 68,72% gemiddeld. De amazone van de Deltaruiters uit kring NWO-NOP mocht zich als derde opstellen in de prijsuitreiking voor de bronzen medaille.

De L2 proef van Marieta Doornwaard-Uitslag met It's Easy (v. Everdale) werd door de juryleden gewaardeerd met een gemiddelde score van 68.17%. Hiermee won de amazone van de Deltaruiters uit kring NWO-NOP de 4e prijs.

Een 4e prijs was er ook voor Joyce Vegter. De amazone van de Berg en Dalruiters uit kring Twente stuurde haar Gabana (v. Bretton Woods) naar een gemiddelde score van 66,91 in de klasse Z1 voor paarden.

In de zeer sterke groep klasse Z2 paarden won Maud de Bruijn met Don-Tango B (v. Contango) van de Hazelhorstruiters uit kring Vechtdal de vijfde prijs met een gemiddelde score van 67.883% over beide onderdelen.

Silke Kamphuis stuurde haar Izzy (v. Desperado) in de klasse L1 naar een zesde prijs. De amazone van de Bosruiters uit kring Twente scoorde 66.83% gemiddeld bij de drie juryleden.

 


Geplaatst: 18 maart 2018
Agenda:
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22