KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Bijscholingen op reguliere dressuurwedstrijden
Terug naar overzicht...

Dit indoorseizoen (2018-2019) vinden er diverse bijscholingen plaats in bijna alle regio's en dus ook in Overijssel. In Overijssel vinden deze bijscholingen plaatst tijdens reguliere wedstrijden in Bathmen, Saasveld, Marienheem en Genemuiden. In een kleine groep beoordelen juryleden enkele proeven die op de wedstrijd worden gereden. Welke combinaties dit zijn is geheel willekeurig en afhankelijk van de startlijst en de gang van zaken op de wedstrijd. De juryleden hebben niets van doen met de wedstrijd. Zij jureren mee als ware zij toeschouwers. De betreffende proef wordt opgenomen op video om later de proef na te kunnen bespreken. Het doel van deze opzet is komen tot zoveel mogelijk uniformering in het jureren aan de hand van de daadwerkelijke praktijk, waarbij iedereen in de dressuursport is gebaat.

De bijscholingen worden georganiseerd vanuit de KNHS en deze vinden plaats in een voor publiek toegankelijke ruimte. Alleen voor het maken van het beeldmateriaal is dus toestemming vereist. De toestemming voor het maken van beeldmateriaal voor eigen gebruik aan de KNHS is bij het aanvragen van de startpas door het accepteren van de algemene voorwaarden expliciet verleend. Daarnaast is ook in de vraagprogramma’s van de wedstrijden vermeld dat er beeldmateriaal wordt gemaakt. Uiteraard worden het beeldmateriaal en de gebruikte protocollen direct na de bijscholing vernietigd en niet voor andere doeleinden gebruikt en dus ook niet verstrekt aan derden.

Indien er nog vragen zijn over de in Overijssel georganiseerde bijscholingen kan er contact worden opgenomen met de afdeling opleidingen van de KNHS.


Geplaatst: 16 december 2018
Agenda:
15 / 16
oktober
Eventing regiokampioenschap Diepenheim
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22