KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Succesvolle regioavond nieuwe proeven!
Terug naar overzicht...

Donderdagavond 9 maart vond de regioavond nieuwe dressuurproeven plaats in Bathmen onder zeer grote publieke belangstelling. In de mooi aangeklede accommodatie van Paardensport Bathmen heeft Hanneke Gerritsen de aanwezigen bijgepraat over de algemene wijzigingen en de specifieke wijzigingen per klasse. Vervolgens werd per klasse een proef voorgereden en kort besproken door Hanneke. Er is duidelijk een opbouwende lijn te zien in de verschillende klassen en naar mate het niveau vordert worden ook de proeven een stuk lastiger, zo bleek deze avond.

Namens de regio nogmaals dank aan de combinaties die hebben voorgereden, ga er maar aanstaan om een nieuwe proef te tonen aan een publiek van zo’n 350 mensen in zo’n prachtige maar indrukwekkende entourage! Britt Schrijver, Elise Grotentraast, Debbie van Weert, Marlee Mensink en Femke Beljon en voorlezers hartelijk dank voor jullie medewerking!

Hopelijk is iedereen geïnformeerd en geïnspireerd huiswaarts gegaan om op 1 april een succesvolle start te maken met de nieuwe dressuurproeven!

Onderstaande groepsfoto en foto\'s van de combinaties zijn gemaakt door Denise Langeveld en zijn te bekijken op https://www.oypo.nl/F3D3E53716D0118F


Geplaatst: 13 mei 2016
Agenda:
15 / 16
oktober
Eventing regiokampioenschap Diepenheim
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22