KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Afscheid Marja Eenkhoorn-Breman
Terug naar overzicht...

Op woensdag 24 november 2020 hebben we in een bijzondere online-ALV afscheid genomen van onze voorzitter Marja Eenkhoorn-Breman.
Voor de negen jaren voorzitterschap van onze regio en negen jaren in de ledenraad heeft Marja de gouden KNHS speld in ontvangst genomen uit handen van KNHS-bestuurder Hidde Frankena.

Marja is echt een voorbeeld vrijwilliger die veel voor de paardensport heeft gedaan. Een korte opsomming: van 2000-2014 in het bestuur van de Zwartewaterruiters, van 2001 t/m 2010 kringbestuur NWO-NOP, van 2011 t/m 2020 in Regiobestuur en Ledenraad, zeer betrokken bij de regiokampioenschappen en actief bij de internationale paradressuur in Genemuiden. Als ledenraadslid maakte ze zich sterk voor Overijssel waarbij ze met name zeer betrokken is geweest bij de vormgeving van de Hippiade en zich zeker liet horen inzake de statuten, stemverhoudingen en regioafdrachten.
Binnen ons regiobestuur hebben we erg prettig samengewerkt met Marja, ze is een warme persoonlijkheid en stelde in onze gesprekken en discussies altijd de harmonie centraal. We zullen haar dan ook zeker gaan missen!

Marja heeft als cadeau aan de regio een prachtige gegraveerde voorzittershamer gegeven. Deze heeft ze overhandigd aan de in de ALV benoemde nieuwe voorzitter Reinier Hoedemaker.

Als regiobestuur willen wij Marja heel hartelijk bedanken voor de vele jaren van fijne samenwerking en haar inzet voor de paardensport in Regio Overijssel!


Geplaatst: 25 november 2020
Agenda:
31
mei
ALV
16
juli
Galoppade 2022
22 / 23
juli
Galoppade 2022
27 / 28
januari
Indoorkampioenschap
03 / 04
februari
Indoorkampioenschap
10 / 11
februari
Indoorkampioenschap