KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Overijssel klaar voor NK Eventing klasse L paarden!
Terug naar overzicht...

Op zaterdag 11 juni vond de teamdag plaats voor de equipeleden en individuele combinaties die namens Overijssel gaan strijden op het NK Eventing klasse L paarden in Leidschendam op 24 en 25 juni a.s. De equipe van Overijssel bestaat uit Sylvia van der Horst, Lisette Kleine Schaars, Carola Selles, Carina Terhurne, Laura Spenkelink en Kim Berendsen. Deze combinaties zijn tevens individueel afgevaardigd in de klasse L evenals Liesbeth Roossink, Martine Harink en Kim Oude Nijhuis.

 

De weergoden waren ons goed gezind en zowel de deelnemers als de aanwezigen van de eventingcommissie hadden er zin in! De dag startte met een kennismaking onder het genot van een lunch, om vervolgens aan het werk te gaan met de paarden. Onder leiding van eventingforumlid Michiel Mulder liepen de deelnemers de cross om de hindernissen en lijnen goed te bekijken. Vervolgens hebben vijf combinaties de dressuurproef geoefend om de puntjes op de i te krijgen in dit onderdeel. Zes combinaties gingen aan het werk op het crossterrein. Er is veel besproken en gelachen en met de teamspirit zit het helemaal goed, de combinaties hebben erg veel zin om er in Leidschendam succesvolle en gezellige dagen van te maken! Voor wie onze Overijsselse combinaties wil aanmoedigen: het onderdeel dressuur start op vrijdag 24 juni. Op zaterdag 24 juni staat ook dressuur op het programma met daarna het springen en de cross. De combinaties zijn te herkennen aan de capcovers in de Overijsselse kleuren rood, blauw en geel.

 

Op de foto van links naar rechts: Kim Oude Nijhuis, Martine Harink, Lisette Kleine Schaars, Laura Spenkelink, Liesbeth Roossink, Carina Terhurne, Sylvia van der Horst, Carola Selles en Kim Berendsen.


Geplaatst: 12 juni 2016
Agenda:
15 / 16
oktober
Eventing regiokampioenschap Diepenheim
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22