KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Afscheid bestuursleden Danielle Croonenberg en Loïs Buter-Vokkert
Terug naar overzicht...

Afscheid regiobestuursleden Danielle Croonenberg en Loïs Buter-Vokkert

Tijdens de ALV van Regio Overijssel is er afscheid genomen van de aftredende bestuursleden Danielle Croonenberg en Loïs Buter-Vokkert.
Loïs kon hierbij helaas niet aanwezig zijn, maar heeft een hele mooie reden van afwezigheid: ze is net bevallen van een gezonde dochter Maureen. Namens de ALV de hartelijke gelukwensen. Loïs is naast regiobestuurder ook zeer actief in het kringbestuur van kring Reggedal. Loïs was altijd heel betrokken en actief binnen de regio. Ze was op bijna elk kampioenschap aanwezig en nam vaak plaats op het regiosecretariaat tijdens springkampioenschappen. Daarnaast had ze zitting in de eventingcommissie en heeft ze o.a. het opzetten van de selectie en de begeleiding van het eventingteam van Overijssel op het NK verzorgd. Het regiobestuur zal haar thuis een bezoekje brengen en bedanken voor alles wat ze voor de regio heeft gedaan.

 

Daniëlle is naast regiobestuurslid ook kringbestuurder van kring NWO-NOP, is voorzitter geweest van een vereniging, is jurylid en ook nog ponymeter. Danielle heeft zich enorm ingezet binnen het bestuur voor haar portefeuille opleidingen. Daarnaast heeft ze mede de Regionale Rabobanktalentendag opgezet, die inmiddels al 5x succesvol is gehouden. Een jaar later heeft ze de start gemaakt met het opzetten van het Jeugd Stimulerings Plan (JSP). Ze was enorm gemotiveerd en betrokken. In de bestuursvergadering liet Danielle zich gelden, ze stak haar mening niet onder stoelen of banken en dat is ook de bedoeling! Zo komen vaak allerlei aspecten van de onderwerpen aan bod. Met vele kampioenschappen was ze van de partij om te helpen waar nodig, vele prijsuitreikingen zijn door Danielle verzorgd. Haar drukke baan zorgt voor te weinig tijd om zich in te zetten als regiobestuurslid. Dit heeft haar doen besluiten te stoppen want het ligt niet in haar aard om het niet voor 100% te doen. Daniëlle is door voorzitter Marja Eenkhoorn-Breman bedankt voor haar regiobestuursjaren en ontving een hartelijk applaus uit de zaal.

 

 


Geplaatst: 01 december 2016
Agenda:
15 / 16
oktober
Eventing regiokampioenschap Diepenheim
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22