KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Eventingteam Overijssel pakt bronzen medaille NK
Terug naar overzicht...

Op 23 juni 2017 is het NK eventing verreden in Leidschendam. Onze regio had voor dit jaar weer een sterk, fanatiek en gezellige equipe, bestaande uit:
Lisette kleine schaars, Debbie van Weert, Carola Selles, Carina Rijgwart-Terhurne, Jiska Ros en Loïs Joosse.
 
Na de dressuur stond de equipe op een mooie 3e plaats maar niets kan zo veranderlijk zijn dan een eventingwedstrijd dus goede hoop op het springen en de cross. In de individuele klassement stond Carina Rijgwart-Terhurne op een 6e plaats na de dressuur. Voor haar werd het ook spannend want het podium was in zicht.
 
Na een spannende strijd en goed gereden springparcoursen en cross is het team uiteindelijk op een mooie en zeer verdiende derde plaats geëindigd. Het team inclusief coach/foralid Michiel Mulder kregen de bronzen medaille omgehangen! Carina had foutloos gesprongen en was ook foutloos in de cross, het was het duimen en wachten op de uitslag.... En ja ze had het zo goed gedaan dat ze op een 3e plaats geëindigd is. Voor haar dus ook individueel een bronzen medaille. Ook Jiska Ros was foutloos in het springen en de cross en heeft met deze prestatie een 10e prijs weten te behalen!

Chapeau en gefeliciteerd met de knappe prestaties namens het regiobestuur en de eventingcommissie Overijssel!
 
 
 
 

Geplaatst: 25 juni 2017
Agenda:
15 / 16
oktober
Eventing regiokampioenschap Diepenheim
16
november
najaars ALV
04 / 05
februari
Indoorkamp '21-'22
11 / 12
februari
Indoorkamp '21-'22
18 / 19
februari
Indoorkamp '21-'22