KNHS Regio Overijssel
Nieuws: Aanbod KNHS opleidingen
Terug naar overzicht...

Basissport Manege Instructeur - locatie divers

Is de paardensport jouw passie en wil jij aan de slag op een manege bedrijf bij jou in de buurt als zelfstandig  instructeur? Geef je dan nu op voor onze opleiding Basissport Manege Instructeur. De opleiding kun je volgen op het manegebedrijf met een veiligheidscertificaat, waar je indienst bent. In deze variant heb je dus geen aparte lessen, maar leer je alles te plaatse op het bedrijf. Hoe mooi is dat? Inschrijven kan via Mijn KNHS. De inschrijving loopt tot en met 14 augustus 2017. Klik hier voor meer informatie over de KNHS Instructeurs opleidingen.


Instructeur Wedstrijdsport Dressuur – Uden/Leusden/Nieuw-Vennep/Emmeloord

Is de paardensport jouw passie en wil jij naast lesgeven ook leren hoe je de leerling kunt begeleiden naar en op wedstrijden binnen de discipline Dressuur? Geef je dan nu op voor onze opleiding Instructeur Wedstrijdsport Dressuur. Deze opleiding wordt uitgeschreven in Uden, Leusden, Nieuw-Vennep en Emmeloord.  Inschrijven kan via Mijn KNHS. De inschrijving loopt tot en met 14 augustus 2017. Klik hier voor meer informatie over de KNHS Instructeurs opleidingen.


Instructeur Basissport & Wedstrijdsport Eventing – Ermelo

Is de paardensport jouw passie en wil jij als zelfstandig Instructeur aan de slag binnen de discipline Eventing? Of wil je leren hoe je de leerling kunt begeleiden naar en op wedstrijden? Geef je dan nu op voor onze opleiding Instructeur Basissport Eventing OF Instructeur Wedstrijdsport Eventing. Deze opleiding wordt uitgeschreven op het Centrum van de KNHS te Ermelo.  Inschrijven kan via Mijn KNHS. De inschrijving loopt tot en met 14 augustus 2017. Klik hier voor meer informatie over de KNHS Instructeurs opleidingen.


Instructeur Basissport & Wedstrijdsport Mennen – Ermelo

Is de paardensport jouw passie en wil jij als zelfstandig Instructeur aan de slag binnen de discipline Mennen? Of wil je leren hoe je de leerling kunt begeleiden naar en op wedstrijden? Geef je dan nu op voor onze opleiding Instructeur Basissport Mennen OF Instructeur Wedstrijdsport Mennen. Deze opleiding wordt uitgeschreven op het Centrum van de KNHS te Ermelo.  Inschrijven kan via Mijn KNHS. De inschrijving loopt tot en met 14 augustus 2017. Klik hier voor meer informatie over de KNHS Instructeurs opleidingen.


Instructeur Basissport Allround – Deurne/Rucphen/Beilen

Is de paardensport jouw passie en wil jij leren lesgeven op het gebied van Springen & Dressuur? Geef je dan nu op voor onze opleiding Instructeur Basissport Allround. Deze opleiding wordt uitgeschreven in Deurne, Rucphen en Beilen.  Inschrijven kan via Mijn KNHS. De inschrijving loopt tot en met 14 augustus 2017. Klik hier voor meer informatie over de KNHS Instructeurs opleidingen.


Staat uw gewenste locatie er niet tussen, maar kunt u een groep van minimaal 10 mensen vormen? neem dan contact op met onze afdeling Opleidingen op telefoonnummer 0577 408 330 of mail naar opleidingen@knhs.nl. We kunnen dan de mogelijkheden met u bespreken.


Geplaatst: 11 juli 2017
Agenda:
31
mei
ALV
16
juli
Galoppade 2022
22 / 23
juli
Galoppade 2022
27 / 28
januari
Indoorkampioenschap
03 / 04
februari
Indoorkampioenschap
10 / 11
februari
Indoorkampioenschap