KNHS Regio Overijssel
Sponsor worden

De KNHS Regio Overijssel is op zoek naar sponsoren met name voor onze KNHS Regio Kampioenschappen, welke drie maal per jaar in de regio Overijssel worden gehouden. Wellicht is sponsoring iets voor u!

Wie zijn wij? De KNHS Regio Overijssel is onderdeel van de landelijke organisatie voor paardensport de KNHS. Wij stimuleren zoveel mogelijk de sport voor jong en oud zodat zij op een plezierige en verantwoorde wijze de sport kunnen beoefenen. Het welzijn van paard en paardensporter staat daarbij centraal!

De Regio Kampioenschappen Overijssel zijn een voorselectie voor de Landelijke KNHS Kampioenschappen voor zowel pony- als paardencombinaties. Met meer dan 1000 starts per evenement, veel publieke belangstelling, pers interesse en aantrekkingskracht op de sociale media, kunnen wij stellen dat het één van de meest populaire en zichtbare concoursen in de regio Overijssel zijn. Onze evenementen bieden een unieke gelegenheid om de paardensport te promoten en is tevens een platform voor paardenliefhebbers om de sport te ervaren. Het is de plek waar sponsoren zich kunnen profileren. 

We zijn op zoek naar sponsoren die bereid zijn om hun naam aan onze evenementen te verbinden en van onze activiteiten genieten. Wij bieden een breed scala aan sponsormogelijkheden zodat u goed zichtbaar bent op onze concoursen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In de folder treft u uitgebreide informatie. Heeft u zelf een sponsor voorstel dan is dat uiteraard bespreekbaar!

Bent u liefhebber van onze mooie sport en wilt u als sponsor iets voor ons betekenen? Wij horen dat dan graag en nodigen u van harte uit om contact op te nemen via onderstaand mailadres voor meer informatie!

Hans Lodewijks­­­

Bestuurslid KNHS Regio Overijssel

[email protected]

 

 

Agenda:
20
Juli
Hellendoorn verenigingsdag met meertallen en verenigingskampioenschappen.