KNHS Regio Overijssel
Recreatiesport

Wie geniet er nou niet van een heerlijke buitenrit? Lekker de wind in je gezicht en je hoofd leegmaken. Voor je paard is een buitenrit ook een fijne afwisseling van de dagelijkse training. Zoek je een mooie route of wil je een keertje meedoen aan een georganiseerde Enjoy the Ride rit?

Voor elke discipline in de paardensport is een forum. Ook de recreatieve paardensporters hebben een eigen forum waarin leden actief nadenken over de sport, nieuwe ideeën worden besproken en nieuwe initiatieven ontstaan. Het is belangrijk dat de stem van deze paardensporters wordt gehoord en dat de aanwas doorgaat. Ook is een sterk en goed bezet recreatiesportforum van belang in verband met het openhouden van de Nederlandse natuur voor iedereen die paardrijdt. Dit is momenteel een heel actueel thema voor het grote aantal paardensporters dat geen wedstrijden rijdt, maar wel graag buitenritten maakt. 

We stellen het forumlid recreatie van Overijssel aan je voor:

Gerrit Jan Meijer

Gerrit Jan: ‘Ik ben verenigingsbestuurder, organisator, jurylid bij de FNRS en recreatieruiter. Recreatiesport moet binnen de regio goed worden begeleid. Het is belangrijk dat de sport de juiste aandacht krijgt en dat er via de recreatiesport nieuwe leden binnenstromen. Ik zet me graag in voor de recreatiesport in de regio, het promoten van Enjoy the ride ritten, goede contacten opbouwen met de regioconsulenten en het onder de aandacht brengen van lesmateriaal.’

 

Heb jij goede en nieuwe ideeën voor de recreatiesport?

Neem dan contact op met de recreatiecommissie Overijssel bestaande uit:
Contact opnemen met Gerrit Jan Meijer kan via het regiosecreatriaat: algemeensecr@knhsregiooverijssel.nl

Gerrit Jan Meijer
Commissielid recreatie en afgevaardigd als forumlid recreatie Ermelo, afgevaardigde regiobestuur

Roel Smelt
commissielid recreatie en regioconsulent Overijssel
R.smelt@knhs.nl

Hans Lodewijks
commissielid recreatie
h.lodewijks@me.com

 

 

Agenda:
29 / 30
januari
Indoorkampioenschap
05 / 06
februari
Indoorkampioenschap
19 / 20
februari
Indoorkampioenschap