KNHS Regio Overijssel
JSP

Het regiobestuur vindt het belangrijk dat kinderen plezier beleven aan de mooie pony- en paarden sport. Daarom is in 2014 het Jeugd Stimuleringsplan (JSP) opgezet. Er is in de regio een commissie gevormd die bestaat uit bestuursleden van de regio en leden uit verschillende kringen. Om de jeugd op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de ponysport zijn er in de afgelopen jaren activiteiten in de regio opgestart zoals bixiewedstrijden.

In navolging op deze activiteiten heeft het JSP een volgende stap gezet. Voor jonge getalenteerde ruiters bieden zij een trainingsprogramma aan zodat zij met plezier op een ander niveau hun sport kunnen beoefenen. Het doel van het JSP Overijssel is om jeugdruiters een opstap te geven naar een hoger niveau in de hippische sport in de discipline dressuur een springen.

Ieder najaar kunnen combinaties zich opgeven voor het JSP trainingsprogramma. Er worden 9 dressuur- en springlessen gegeven op diverse locaties in Overijssel. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Klik dan hier om je op te geven! Lees wel eerst het inschrijfformulier goed door om te zien of jij aan de deelnemers criteria voldoet.

Voor meer info en opgave: [email protected]

 

Agenda:
5
Juli
Denekamp Z dressuur paarden en pony's
6
Juli
Geesteren springen pony's
Denekamp dressuur paarden en Z pony's
13
Juli
Geesteren springen paarden
Denekamp dressuur pony's t/m M2
20
Juli
Hellendoorn verenigingsdag met meertallen en verenigingskampioenschappen.