KNHS Regio Overijssel
Vacatures

BESTUURSFUNCTIE BIJ DE KNHS REGIO OVERIJSSEL, IETS VOOR JOU?

De KNHS bestaat als sportbond uit elf KNHS Regio’s. Elke regio heeft een eigen bestuur. Dit bestuur is verantwoordelijk voor de regionale paardensport en behartigt de belangen van de regionale paardensporters en verenigingen. 

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiaste groep bestuurders? KNHS Regio Overijssel is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Op dit moment staan de volgende vacatures open:

• WEDSTRIJDSECRETARIS

De wedstrijdsecretaris is, samen met de ondersteunende kampioenschapscommissie, verantwoordelijk voor de organisatie van de Indoorkampioenschappen en de Galoppade. Ervaring met de organisatie van wedstrijden en goede beheersing van het concoursprogramma is dan ook een vereiste. 

• PENNINGMEESTER (vanaf nov 2024)

De penningmeester is verantwoordelijk voor de crediteuren / debiteuren administratie. Maakt elk jaar een begroting en een financieel jaaroverzicht. Ervaring met geldzaken is een pré.

Als regiobestuurder speel je een actieve rol binnen het regiobestuur. Je hebt de juiste kennis, bestuurlijke ervaring en goede communicatieve vaardigheden. Elk bestuurslid is verantwoordelijk voor zijn eigen portefeuille. Thema’s die verder aan de orde komen zijn onder andere opleidingen, jeugdstimulering, recreatiesport, officials, wedstrijdzaken, kampioenschappen, communicatie, beleid en financiën.

Reiskosten worden vergoed conform de KNHS-vrijwilligersregeling (0,28 p/km).

Heb jij interesse in één van bovengenoemde functies?

Stuur dan een e-mail met een korte motivatie waarom jij geïnteresseerd bent in één van de bestuursfuncties. Ook als jij meer informatie wilt of misschien niet aan alle functie eisen voldoet maar wel belangstelling hebt, kun je een e-mail sturen naar de algemene secretaris Marjon Hoen: [email protected]

De kandidaatstelling zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Het overleggen van een VOG kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Agenda:
5
Juli
Denekamp Z dressuur paarden en pony's
Geesteren pony's DE 80cm
6
Juli
Geesteren springen pony's
Denekamp dressuur paarden en pony's
13
Juli
Geesteren springen paarden
Denekamp dressuur pony's t/m M2
20
Juli
Hellendoorn verenigingsdag met meertallen en verenigingskampioenschappen.